"SOC BOMBASI!" Turcii sunt convinsi ca Mircea Lucescu ajunge la Istanbul! Telefonul care l-a pus pe ganduri

"SOC BOMBASI!" Turcii sunt convinsi ca Mircea Lucescu ajunge la Istanbul! Telefonul care l-a pus pe ganduri

Turcii sunt convinsi ca Mircea Lucescu va pleca de la Sahtior in urmatoarea perioada. Criza din Ucraina e pe cale sa se transforme in razboi in toata regula, iar antrenorul roman e presat de turci sa lase Sahtior!

Mircea Lucescu s-a pregatit in afara Ucrainei toata vara si a anuntat ca Sahtior va juca la Kiev in campionat si la Lvov in Champions League pentru a evita zona de conflict de la Donetk. 

Turcii anunta insa ca presedintele lui Fenerbahce il suna constant pe antrenorul roman pentru a incercat sa-l convinga sa preia echipa. 

Ultimele vesti din Ucraina nu sunt bune. Potrivit stirileprotv.ro, Kievul le cere locuitorilor din Donetk si Lugansk sa paraseasca orasele pentru ca urmeaza un asalt "antiterorist" impotriva separatistilor. 

"Toate planurile mele au fost date peste cap. Jucatorii sunt extrem de nelinistiti. Am o relatie buna cu presedintele Ahmetov, incerc sa ma tin de promisiune si sa nu las echipa la greu. Dar sunt confuz in aceste momente, nu stiu ce sa mai cred", le-ar fi spus Lucescu turcilor de la Milliyet. 

Lucescu a ramas fara 5 jucatori in aceasta vara, care au decis sa ramana in Franta de teama situatiei din Ucraina. Ei au fost convinsi sa ramana, insa toti se tem de ce va urma. 

Sursa citata din Turcia scrie ca Lucescu va lua o decizie in urmatoarele zile. Fenerbahce il asteapta cu mai multe transferuri importante pregatite special pentru antrenorul roman. "Trebuie doar sa le aprobe", incheie Milliyet. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies