Veste BOMBA primita de Mutu chiar de ziua lui: returul il poate gasi din nou in Italia! Echipa MAFIOTILOR din Serie A il cheama sa fie 'Don Padrino' :)

Autor: Sport.ro
Marti 08 Ianuarie 2013, 23:11

Ajuns la Ajaccio, in Franta, de doar jumatate de an, Adi Mutu s-ar putea intoarce in peninsula.

Exclus din lotul corsicanilor dupa inca o escapada tipica Adrian Mutu, fostul jucator al lui Chelsea si Juventus a fost iertat de antrenorul Albert Emon. Cu toate astea, ar putea schimba echipa la vara, anunta mai multe surse din Italia.

Conform italienilor de la palermotoday.it, "Briliantul" este dorit cu orice pret de conducatorii formatiei Palermo, acestia cautand un atacant cu experienta in speranta ca va putea contribui decisiv la salvarea echipei de la retrogradare.

"Mutu se afla acum in Corsica, pe pamantul lui Napoleon. Imparatul roman joaca la Ajaccio, dupa ce a evoluat la Cesena, insa continua sa sufere de torul fotbalului italian si ar reveni cu placere aici. Contractul sau expira in 2014, jucatorul este in forma, simtul golului este la fel, chiar daca are 34 de ani. Este chiar accesibil pentru club, insa salariul este destul de mare.", scriu acestia.

Palermo este unul dintre cele mai rau famate orase din Italia, Sicilia fiind cunoscuta ca 'Patria mafiotilor'.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT