Stranieri

"Sigur ca mi-ar placea sa ma intorc!" Anuntul facut de Chivu despre o revenire INCREDIBILA in fotbal

Retras de un an si jumatate din fotbal, Chivu vorbeste in Italia despre o posibila revenire surpriza.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 09:28
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 09:31

Chivu nu exclude o revenire la Inter. Le-a marturisit italienilor ca Inter Milano a ramas in sufletul sau si ia in calcul o posibila intoarcere in Serie A.

Retras din fotbal de un an si jumatate, Chivu a fost invitatul special al lui Hagi in Academia sa de fotbal, unde a participat la antrenamente alaturi de jucatorii Viitorul.

"Este o intrebare care trebuie pusa celor din club. Cu siguranta, Inter este in sufletul meu. Sigur ca mi-ar placea sa ma intorc"

"Clubul, antrenorul si jucatorii stiu foarte bine care este obiectivul in acest sezon. Cred , totusi, ca este prematur sa vorbim despre Scudetto, abia au trecut trei etape. Doar in ianuarie va fi clar ce echipe pot lupta pana la capat.

"Inter poate realiza lucruri importante, iar faptul ca nu joaca in Europa reprezinta cu siguranta un mare avantaj. In mod sigur, lotul e cel mai puternic din ultimii ani. Castiga la capitolul incredere, dar e nevoie sa lucreze in continuare, iar in acest fel sezonul va fi cu siguranta pozitiv", a declarat Chivu fcinternews.it

CITESTE SI

Modifică setările cookies