"Și-a dat foc la valiză!" Cum l-ar fi înfuriat Horațiu Moldovan pe Diego Simeone fără să joace vreun minut

Horatiu Moldovan Atletico Madrid Diego Simeone Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 23:40
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 23:40

Horațiu Moldovan (26 de ani) este pe picior de plecare de la Atletico Madrid, la mai puțin de șase luni după ce a fost cumpărat de la Rapid, pentru 800.000 de euro.

Moldovan nu a apărat în niciun meci oficial al lui Atletico Madrid, Diego Simeone preferând să mizeze pe Jan Oblak în toate competițiile. Din cauza situației de la echipa de club, goalkeeper-ul a pierdut și postul de titular la naționala României, unde Florin Niță a fost numărul 1 1 la EURO 2024.

Celtic l-ar dori pe Horațiu Moldovan

Luni, jurnalistul spaniol Matteo Moretto, de la Relevo, a anunțat"Horațiu Moldovan are șanse mari să părăsească Atletico", în timp ce Fabrizio Romano a scris că formația din LaLiga a început negocierile pentru transferul unui alt goalkeeper, argentinianul Walter Benitez (31 de ani), de la PSV Eindhoven.

Tot luni, Daily Mail a scris că Celtic este "în alertă" și că formația campioană din Scoția va încerca să-l transfere pe Horațiu Moldovan în această vară, după ce veteranul Joe Hart a hotărât să se retragă.

"Celtic, care caută urgent un înlocuitor pentru Joe Hart, i-ar putea oferi lui Horațiu Moldovan o cale de scăpare de la Atletico Madrid. Sunt informații neconfirmate în Spania potrivit cărora ar fi fost trimisă deja o ofertă", a scris Daily Mail.

Britanicii speculează că Diego Simeone a fost deranjat de comentariile lui Horațiu Moldovan

"Se pare că Horațiu Moldovan și-a dat foc la valiză în relația cu Diego Simeone după comentariile făcute la un podcast înainte de Campionatul European, când portarul și-a exprimat poziția clară", a mai scris sursa citată.

Daily Mail se referă la declarațiile oferite de Moldovan cu puțin timp înainte de startul EURO 2024, când a anunțat că și-ar dori să plece de la Atletico Madrid, fie în această vară, fie în iarnă pentru a prinde minute.

"Am văzut că s-a spus și asta, că stau la Atletico pentru că am ales banii. Uite, Betis îmi dădea mai mulți bani decât Atletico Madrid și n-am ales banii. Pe Atletico Madrid nu o poți refuza!

Clar, nu sunt genul căruia să-i placă să facă excursii. Nu știu dacă vara asta - depinde ce va fi la European și ce oportunități îmi vor veni - dar da, clar vreau ori vara asta, ori la iarnă să merg undeva unde să joc. 

Dacă o să îmi apară o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic... nu sunt convins, dar depinde de mine ce o să fac la Campionatul European și ce apare", declara Horațiu Moldovan, la începutul lunii iunie, în podcastul Tare de tot.

VIDEO Florin Niță a câștigat duelul cu Horațiu Moldovan, iar la EURO 2024 a fost cel mai bun român

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!