Semnul ca Sevilla a renuntat definitiv la Rusescu! Decizia anuntata de club in aceasta dimineata

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 17:43

	Semnul ca Sevilla a renuntat definitiv la Rusescu! Decizia anuntata de club in aceasta dimineata

Rusescu da gol dupa gol la Braga, insa tot nu-l convinge pe antrenorul Sevillei, Unai Emery, sa-i mai acorde o sansa in Primera.

Sevilla nu ii pastreaza numarul liber pentru eventualitatea in care ar reveni pe Sanchez Pizjuan la finalul sezonului. Azi, clubul a anuntat pe pagina oficiala ca brazilianul Cicinho va avea 24 pe spate in meciurile de campionat, urmand a fi inregistrat la Liga Profesionista in urmatoarele zile. Indisponibil din cauza unei accidentari in a doua jumatate a lui 2013, Cicinho va fi trecut acum si pe lista UEFA in perspectiva meciurilor din Europa League, unde Sevilla se bate cu slovenii de la Maribor pentru un loc in optimi. Fundasul dreapta nu-i va lua numarul lui Rusescu si in Europa. UEFA cere ca un singur jucator sa poata purta un anumit tricou in timpul unui sezon.

De cand e la Braga, Raul a marcat 4 goluri in doar 5 meciuri jucate. Clauza sa de transfer e de 3 milioane de euro, iar sefii clubului portughez sunt siguri ca vor avea toate motivele sa o plateasca in vara.

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies