Razvan Marin Cagliari Empoli Stranieri Razvan Marin

Șapte milioane de euro pentru Răzvan Marin! Românul poate continua în Italia, chiar dacă a retrogradat cu Cagliari

Răzvan Marin este ofertat de alte cluburi in Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 14:52
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 15:14

Răzvan Marin (26 ani) a fost titular incontestabil în linia de mijloc a lui Cagliari în acest sezon. Chiar dacă a avut evoluții bune în campionat, românul nu a putut evita retrogradarea lui Cagliari. 

Cu toate aceastea, Răzvan Marin a atras atenția altor cluburi din Serie A. Sky Italia anunță că Empoli dorește să-l împrumute un sezon, cu opțiune de cumpărare în schimbul a 7 milioane de euro. De altfel, publicația care se ocupă de ultime informații legate de Cagliari susține că cele două părți au avut o întâlnire care a decurs bine. 

„A avut loc o întâlnire între agentul jucătorului și directorul sportiv al toscanilor, Pietro Accardi, iar afacerea merge în direcția bună”, scrie Cagliari News.

  • 12 milioane de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, fiind cel mai valoros fotbalist român din prezent, conform estimărilor Transfermarkt.
  • Răzvan Marin a plecat din România în 2017, când Standard Liege l-a transferat de la FC Viitorul în schimbul sumei de 4,8 milioane de euro. Ulterior, mijlocașul a mai evoluat pentru Ajax și Cagliari.
  • 10 milioane de euro a plătit Cagliari celor de la Ajax în schimbul jucătorului format de Gică Hagi

Regretele lui Răzvan Marin

Într-un mesaj în limba engleză postat pe pagina sa de Facebook, internaționalul român Răzvan Marin își cere scuze suporterilor echipei României și fanilor formației de club, Cagliari, pentru dezastrul din sezonul recent încheiat.

„21-22 a ajuns la final. Un sezon în care dezamăgirea și durerea au predominat.

Aș dori să-mi cer scuze tuturor fanilor și oamenilor de la club pentru acest sezon, nu ați meritat asta și ați fost alături de noi 100% în fiecare meci, și doare. Aș vrea să mă uit în viitor și sunt convins că tot răul va fi spre bine și clubul va reveni curând acolo unde îi este locul: Serie A”, a postat Răzvan Marin.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!