Roma si Arsenal l-au vrut in trecut, iar Pantilimon poate ajunge iar la o echipa mare! E egalul lui DeGea si Cech in Anglia

Roma si Arsenal l-au vrut in trecut, iar Pantilimon poate ajunge iar la o echipa mare! E egalul lui DeGea si Cech in Anglia

Pantilimon poate prinde iar un transfer la o echipa mare, dupa ce face un sezon fantastic cu Sunderland.

Portarul roman a fost cedat de Man City la Sunderland, avand o contributie decisiva la salvarea de la retrogradare a echipei in sezonul trecut.

Pantilimon face un nou sezon fantastic la Sunderland, desi echipa este abia pe locul 17, primul care se salveaza de la retrogradare, avand insa doar 3 victorii si 3 egaluri in 14 meciuri!

Chiar si asa, Pantilimon a reusit sa stranga nu mai putin de 9 meciuri in care nu a primit gol, in toate competitiile. Acesta este la egalitate in acest top cu De Gea si Cech, portarii lui United si Arsenal.

Lider in acest clasament este Mignolet, portarul lui Liverpool, care are 14 meciuri fara gol primit, la egalitate cu Joe Hart, portarul titular al lui City, si motivul pentru care acesta a plecat de la echipa. Al treilea in top este Boaz Myhill, portarul lui WBA, cu 10 meciuri fara gol primit.

City are doar 2 meciuri in care nu a primit gol in ultimele 17 partide, cu United si cu Aston Villa, ambele incheiate 0-0.

Man City 1-2 Juventus
Man City 1-2 West Ham
Sunderland 1-4 Man City
Tottenham 4-1 Man City
M'Gladbach 1-2 Man City
Man City 6-1 Newcastle
Man City 5-1 Bournemouth
Man City 2-1 Sevilla
Man United 0-0 Man City
Man City 5-1 Crystal Palace
Man City 2-1 Norwich
Sevilla 1-3 Man City
Aston Villa 0-0 Man City
Man City 1-4 Liverpool
Juventus 1-0 Man City
Man City 3-1 Southampton
Man City 4-1 Hull

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies