Stranieri

REVENIREA pe care o asteapta fanii a 3 echipe din Liga I! Si stelistii il vor! Cine e la un PAS sa joace din nou in Romania:

Eric de Oliveira este foarte aproape de revenirea in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 08:49
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 09:03

Brazilianul nu mai este pe placul conducerii din Golf, a clubului Al Ahli. El a fost accidentat grav la genunchi si si-a revenit in luni de zile, numai ca postul sau de titular la clubul arab este in aer.

La 29 de ani, incasand un salariu urias, Eric este vazut ca un nume 'in plus' la Al Ahli. Dorit in Romania, Eric poate furniza surpriza anului, chiar in aceasta iarna, si se poate intelege cu unul dintre cluburile de aici.

Steaua are mare nevoie de un jucator care sa-l inlocuiasca pe Lucian Sanmartean. Plecarea 'magicianului' lasa un mare gol in zona centrala a ofensivei, acel rol de constructie determinant intr-o echipa cu pretentii. Eric a mai fost dorit de Gigi Becali, insa nu l-a putut transfera in vremea in care juca la Pandurii.

Si Rapidul il poate aduce, insa e greu de crezut ca ii poate satisface lui Eric pretentiile financiare. Totusi, avantajul giulestenilor este ca Pustai e antrenor, omul care a lucrat atat de bine cu Eric in trecut.

Pandurii e 'a doua sa casa', cum declara la plecarea din Romania. Eric e vazut ca un idol in oras, clubul a anuntat ca are in plan o lista impresionanta de achizitii pentru aceasta iarna, astfel ca trecerea lui Eric poate fi o solutie.

1,3 milioane de euro a costat Eric; a jucat ultima data in aprilie 2014, iar anul trecut are un total de doar noua meciuri, in care a marcat o data. La 29 de ani, Eric este cotat la 1,5 milioane de euro.

Modifică setările cookies