Revenire spectaculoasa pentru Chivu! Fostul capitan al nationalei se intoarce la echipa cu care a castigat Liga Campionilor!

Revenire spectaculoasa pentru Chivu! Fostul capitan al nationalei se intoarce la echipa cu care a castigat Liga Campionilor!

Retras din activitatea de fotbalist profesionist dupa o serie parca interminabila de accidentari si de operatii, Cristi Chivu, fostul capitan al echipei nationalei si castigator al Ligii Campionilor cu Inter Milano, e gata sa revina in fotbalul mare.

Nu insa ca fotbalist, ci ca antrenor! Secund pentru moment!

Potrivit presei din Italia, Cristi Chivu este favorit sa devina secundul lui Roberto Mancini pe Giuseppe Meazza, dupa ce acesta din urma l-a inlocuit pe Walter Mazzarri la carma echipei milaneze.

Chivu, care s-a aflat sub contract cu Inter intre 2007 si 2014, este unul dintre fotbalistii extrem de apreciati ai formatiei care in 2010 cucerea trofeul Ligii Campionilor, iar jurnalistii din Peninsula spun ca romanul a ajuns deja la Milano pentru a negocia o posibila colaborare.

"A venit Chivu pentru contract sau doar pentru cumparaturi? S-ar putea sa fie mai mult decat cumparaturi", au scris italienii.

Fostul fotbalist roman se afla in relatii foarte bune cu Roberto Mancini, antrenorul italian fiind chiar cel care a insistat in 2007 pentru transferul sau de la AS Roma, in schimbul a 16 milioane de euro.

Chivu are trei trofee ale Serie A, doua Cupe ale Italiei, o Liga a Campionilor si un Campionat Mondial al Cluburilor cu Inter.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies