Revenire nefastă de la echipa națională. Ce note au primit Olimpiu Moruțan și Marius Marin după meciul pierdut de Pisa

Pisa marius marin Olimpiu Morutan Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 17:49
Data actualizarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 18:02

Cosenza s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul cu Pisa, din etapa a 31-a din Serie B. 

După dubla naționalei cu Andorra (2-0) și Belarus (2-1), stranierii au revenit la echipele de club și au reluat activitatea în campionatele în care evoluează.

Marius Marin a fost titular în meciul pierdut cu Cosenza, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost introdus pe teren în repriza a doua. 

Olimpiu Moruțan a fost notat cu 5,5 pentru minutele petrecute pe teren, jurnaliștii italieni fiind de părere că: "Nefolosit de la început din cauza oboselii acumulată la echipa națională, atunci când a intrat nu și-a pierdut avântul".

De cealaltă parte, Marius Marin a avut o evoluție mai ștearsă, pentru care a primit doar nota 5, fiind caracterizat drept "nedumerit și fără capacitatea de a ține pasul cu Marras".

Olimpiu Moruțan, în atenția unui club din Serie B
 

Jucătorul de 23 de ani a devenit unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei, iar oficialii lui Pisa intenționează să îl cumpere definitiv la finalul sezonului, însă internaționalul român a atras atenția și altor cluburi, inclusiv unuia din Serie A. 

"Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa și-a schimbat fața, luptând acum pentru un loc de play-off. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară și în special la piața transferurilor și la situația lui Olimpiu Moruțan.

Este în prezent împrumutat de la Galatasaray, care în curând îi va evalua situația. La mijloc se află și interesul Salernitanei, club din Serie A care ar putea pune mâna pe bijuteria românească. Pisa așteaptă și monitorizează diferitele piste", au scris jurnaliștii de la pianetaserieb.it.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!