Lucian Sanmartean Al Ittihad anamaria prodan Stranieri

Reactia agentei lui Sanmartean, dupa anuntul facut de arabi! Ce spune despre revenirea MAGICIANULUI in Romania

Agenta lui Lucian Sanmartean insista ca jucatorul nu se desparte de Al Ittihad! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2015, 21:16
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2015, 21:22

Un apropiat al presedintelui de la Al Ittihad a postat pe Twitter azi informatia potrivit careia Sanmartean va pleca de la clubul arab. Ar fi o lovitura importanta pentru fanii echipei, care s-au indragostiti de fentele magicianului roman. Anamaria Prodan sustine ca nu se pune problema unei despartiri.

"S-a terminat perioada de transferuri, e trecut pe listele de campionat si de Liga Campionilor, maine are meci. Chiar am vorbit de dimineata cu el, se distra. Zicea ca se duce intr-o tara in care castiga si mai bine daca e sa plece, nu revine in Romania. Acum trei zile am vorbit cu presedintele lor, toata lumea il iubeste pe Lucian acolo.

Nici daca as vrea nu pot sa-l iau de acolo. S-a tot zis ca vin fel si fel de jucatori, dar nu au adus. Nu exista jucator peste Sanmartean la Al Ittihad. Este ingrozitor de iubit. Oamenii scriu pe masina numele lui, San Martin te rugam nu pleca. Presedintele nu vrea sa-l lase, am avut alternative din Qatar, de la Al Nasr, dar mi-a zis ca nu se pune problema ca jucatorul sa plece", a declarat Anamaria Prodan la Sport.ro.

Agenta a comentat si posibilitatea ca Sanmartean sa ajunga sub comanda sotului ei la Litex din iarna. "Cine stie ce se va cu Laur din iarna? Daca ramane, nu stiti cum e in fotbal? Esti cu bagajul la usa de fiecare data", a spus Anamaria Prodan.

Intre timp, cluburile din Liga I viseaza la repatrierea magicianului. CSU Craiova e clubul care il asteapta oricand pe Sanmartean.

"Sanmartean e o solutie pentru orice echipa din Liga I. Nu cred ca il poate convinge cineva sa vina in Romania. La Craiova? Depinde de cati bani cere", a declarat managerul clubului oltean, Felix Grigore, la Sport.ro. 

Modifică setările cookies