Răspunsul antrenorului lui Ural după ce s-a scris că CFR Cluj vrea să îl transfere pe căpitanul Bicfalvi

Eric Bicfalvi CFR Cluj Ural Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iunie 2022, 15:34
Data actualizarii: Duminica 19 Iunie 2022, 15:35

Eric Bicfalvi (34 ani) a făcut un sezon extrem de bun la Ural, iar asta i-a atras atenția campioanei CFR Cluj. 

Fotbalistul român a reușit să se impună la gruparea rusă, primind chiar și banderola de căpitan al echipei. Eric Bicfalvi a avut prestații solide în tricoul lui Ural în acest sezon, stârnind astfel interesul campioanei României, CFR Cluj. Recent s-a scris despre faptul că oficialii din Gruia au încercat să îl transfere, iar Cristi Balaj a confirmat discuțiile la „Ora exactă în sport”

Igor Shalimov, antrenorul lui Ural, răspuns clar în legătură cu interesul CFR-ului pentru Bicfalvi 

După declarațiile făcute de președintele lui CFR Cluj a apărut și reacția lui Igor Shalimov (53 ani), antrenorul lui Ural. Antrenorul rus a răspuns sigur pe el în momentul în care a fost întrebat despre o posibilă plecare a mijlocașului român.

„Nu căutăm un înlocuitor pentru Bicfalvi. Nu e vârf, dar a înscris zece goluri, depăşindu-şi recordul personal la Ural. Are salariu bun, e lider în vestiar. Când nu joacă, echipa suferă. Iar el a spus în mod repetat că se simte minunat la Ekaterinburg”, a declarat Shalimov conform Match TV. 

Cristi Balaj confirmă negocierile cu Eric Bicfalvi 

Președintele campioanei României a mărturisit că au existat convorbiri între cele două părți, dar că nu s-a ajuns la nicio finalitate, ținând cont că internaționalul român are un contract foarte bun în Rusia și, la încheierea carierei, are promisă și o funcție în conducerea clubului. 

„Am purtat câteva discuții acum trei săptămâni, nu a fost dezvoltat subiectul. Bicfalvi este sub contract în Rusia, există posibilitatea de a încheia unilateral contractul din prisma războiului. 

Cunoscându-l pe Bicfvali, o personalitate puternică, un om care are caracter este greu atâta timp cât anumiți oameni cu care ai colaborat nu au greșit vreodată față de tine... este greu să le întorci spatele. Nu ai cum să nu apreciezi, chiar dacă situația politică în aceste momente ne face să avem și o altă părere... e greu să mă pun în locul lui. Are un contract și foarte mare. 

Și pentru clubul din Rusia ar fi benefic să-l aibă pe jucător, chiar și sub formă de împrumută, la CFR Cluj, pentru a juca în cupele europene. Nu am insistat foarte mult, rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul său. 

Este delicat subiectul, nu știu dacă aș accepta o asemenea ofertă în Rusia (n.r. - în conducerea clubului Ural), dar nu știu ce informații primește Bicfalvi acolo", a declarat Cristi Balaj la PRO ARENA


CFR Cluj, convinsă că a dat lovitura cu ultimele transferuri: "Poate juca la orice echipă! Va fi un atu pentru noi" pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!