Rares Ilie Nice Paris Saint-Germain Stranieri

Rareș Ilie, gata să se bată cu Messi, Neymar și Mbappe! Starul de la PSG căruia vrea să îi ceară tricoul 

Paris Saint-Germain și Nice urmează să se dueleze în etapa cu numărul 9 din Ligue 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 13:16
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 13:17

Campioana Franței o primește pe Nice în primul meci după pauza internațională. Partida ar putea reprezenta și primul duel al lui Rareș Ilie (19 ani) împotriva atacului letal format din Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe, în cazul în care antrenorul ar decide să îl folosească. 

Tânărul fotbalist a vorbit înainte de duelul cu liderul din clasament și a dezvăluit cum se simte să înfrunte cea mai puternică echipă din Ligue 1. Totodată, Rareș Ilie a fost întrebat cu ce jucător și-ar dori să facă schimb de tricouri, iar răspunsul său nu a întârziat să apară. 

Rareș Ilie, gata de duelul cu Parisul lui Messi, Neymar și Mbappe 

Jucătorul român își dorește să îi ceară tricoul lui Neymar, despre care a spus că îl admiră. Rareș Ilie a avut doar cuvinte de laudă la adresa brazilianului, spunând că îi face pe tinerii fotbaliști să iubească fotbalul prin jocul său. 

„În urmă cu un an mă uitam la televizor și mă întrebam cum e să joci împotriva lui Messi, Neymar, Mbappe. Acum poate deveni realitate dacă antrenorul va decide că merit să joc. Oricum, e o mândrie să fiu acolo. Voi fi conectat sută la sută și vreau să demonstrez că locul meu e pe gazon, nu doar să mă bucur să-i văd de aproape.

Aș vrea să-i cer tricoul lui Neymar. Îl admir de multă vreme, e un jucător foarte spectaculos, genul de fotbalist care aduce lumea în tribune. Te face să iubești acest sport. În primul rând, va trebui să fie însă o partidă bună pentru echipă, pentru mine. Altfel, n-o să-mi stea mintea la tricoul lui Neymar”, a declarat Rareș Ilie pentru playsport

  • 3 milioane de euro este cota lui Rareș Ilie conform Transfermarkt. 
  • 7 meciuri a jucat în acest sezon pentru Nice tânărul fotbalist român. 
  • 5 milioane de euro a plătit gruparea franceză în schimbul său.  
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies