FOTO ȘI VIDEO Radu Drăgușin a primit primul trofeu la Tottenham: "Le mulțumesc celor care au crezut în mine" :)

radu dragusin Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 18:10
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 18:09

Radu Drăgușin (22 de ani) a încheiat sezonul cu Tottenham, iar acum se pregătește pentru participarea la EURO 2024 alături de naționala României.

Drăgușin a încheiat sezonul din Premier League cu minute în picioare. Fundașul român a fost integralist în meciurile cu Manchester City (0-2) și Sheffield United (3-0), după ce Ange Postecoglou a decis să facă o schimbare în defensivă și să îl treacă pe Micky van de Ven pe postul de fundaș stânga.

Radu Drăgușin, jucătorul cu "cel mai frumos păr" de la Tottenham

La o zi după ultima etapă din Premier League, la Tottenham s-au acordat "premiile alternative pentru finalul de sezon". Echipa de comunicare a clubului londonez a oferit mai multe trofee în miniatură după voturile jucătorilor.

Trofeele nu au fost însă acordate pentru performanțele din teren ale jucătorilor. Radu Drăgușin a câștigat premiul pentru "cel mai frumos păr" după voturile colegilor.

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, în părul meu. Sunt foarte fericit", a spus în glumă Drăgușin, după ce a primit trofeul în miniatură.

"Ceremonia" a continuat într-o notă amuzantă. Tottenham a mai acordat premii pentru cel mai urât îmbrăcat jucător, "cea mai mare divă", "cel mai slab de pe social media" sau pentru "favoritul echipei de social media".

Radu Drăgușin a încheiat sezonul 2023/2024 cu 31 de meciuri jucate - 22 pentru Genoa și 9 pentru Tottenham. La formația londoneză, fundașul român a fost titular de patru ori și a strâns în total aproximativ 424 de minute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!