Vlad Chiriches Cremonese Echipa Nationala Stranieri

Radiografia dură a fotbalului românesc: „Înainte, căpitanul naționalei se ducea la Madrid, nu la Cremonese!” 

Căpitanul echipei naționale începe o nouă aventură în Serie A. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 12:50
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 12:53

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, în cursul zilei de vineri, 1 iulie, este programată o întâlnire între oficialii celor două cluburi pentru a pune la punct ultimele detalii în legătură cu transferul lui Vlad Chiricheș (32 ani). 

La Cremonese, Chiricheș poate fi coleg cu un alt conațional. Presa din Italia a scris că și Ionuț Radu ar fi aproape de un transfer la nou-promovata din Serie A. Iar la auzul acestei vești Victor Becali (60 ani), a făcut o parelelă cu transferurile în care erau implicații fotbaliștii români în urmă cu 3 decenii. 

Victor Becali: „Nu e o realitate?” 

„Văd că Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale, merge la Cremonese. Înainte, căpitanul naționalei se ducea la Madrid! (n.r. - transferul lui Gică Hagi din 1990) Asta e! Cam acolo suntem cu fotbalul. Nu vorbesc despre cine e impresarul lui. 

Îmi place de Răzvan Marin, sunt amic cu taică-su. Se vorbea de Milan, dar e la Empoli! Am eu ceva cu el? M-aș fi bucurat să ajungă la Milan, dar e la Empoli. Noi discutăm de locul unde suntem, nu dacă jucătorii sunt cu noi (n.r. - firma de impresariat a fraților Becali) sau nu. Și cei pe care i-am dus la Parma (n.r. - Man și Mihăilă) sunt în Serie B. Nu e o realitate?”, a declarat Victor Becali pentru gsp

În sezonul recent încheiat, Vlad Chiricheș a bifat 29 de meciuri pentru Sassuolo și a încheiat pe locul 11 în Serie A. 

Modifică setările cookies