Primul interviu cu Alibec dupa debutul la Inter: "Cu Eto'o m-am inteles cel mai bine!"

Autor: Sport.ro
Marti 23 Noiembrie 2010, 07:32
Primul interviu cu Alibec dupa debutul la Inter: "Cu Eto'o m-am inteles cel mai bine!"

Denis Alibec a debutat in echipa mare a lui inter Milano.

"Sincer, nu am avut emotii, pentru ca am intrat la scorul de 2-0 pentru ei. M-a incurajat toata lumea inainte de meci. Benitez a venit si el la mine si mi-a spus sa joc asa cum stiu eu. Benitez a venit si m-a felicitat dupa meci, chiar daca era suparat. Sper sa fiu folosit si in continuare, dar nu depinde doar de mine.

Cu Eto'o m-am inteles cel mai bine, pentru ca el mi-a pasat cel mai mult. Am facut si cea mai frumoasa faza, dupa un 1-2 cu el, apoi i-am pasat cu calcaiul, dar a tras pe langa. Vin la nationala din toată inima daca sunt convocat, dar nu am facut nimic pentru fotbal deocamdata. Sper sa joc cat mai mult la Inter, sa bat si eu recordul lui Mutu la meciuri jucate aici, pentru ca pe al lui Chivu e greu, apoi sa ma gândesc la nationala.

Mama ma suna zilnic. Mi-a zis ca ma asteapta acasa de sarbători cu bunataturi, dar eu nu pot sa ma ating de sarmale sau de alte mancaruri. Cei de la Inter m-au pus la dieta. Mananc mai putin, nu beau sucuri cu acid", spune Alibec in Click.

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT