Presa din Spania a reacționat după ce Horațiu Moldovan a declarat că vrea să plece de la Atletico Madrid

Atletico Madrid Horatiu Moldovan Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 18:10
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 18:13

Horațiu Moldovan a declarat că nu este mulțumit că nu a primit șanse de a juca la Atletico Madrid, de când s-a transferat, la începutul anului.

Portarul român a mărturisit că ia în calcul să plece la o formație la care să evolueze, iar presa din Spania a reacționat după afirmațiile făcute de internaționalul de 26 de ani.

"Horațiu Moldovan se pregătește de EURO 2024, dar se gândește și la viitorul sau. Portarul crede că nu va mai petrece mult timp la Atletico de Madrid.

Clubul i-a achiziționat serviciile în iarnă, după ce Ivo Grbic a plecat în Premier League. Toată emoția din acel moment s-a transformat în frustrare doar câteva luni mai târziu, după ce nu a jucat niciun minut.

Astfel, Moldovan a fost sincer și a spus că vrea să plece. Așa cum spuneam și noi, Moldovan a trăit în umbra lui Oblak și nu a avut nicio ocazie.

Când a primit oferta de la Atletico, Moldovan a mai avut una de la Betis , dar a optat pentru formația din Madrid", au scris jurnaliștii de la MundoDeportivo.

Horațiu Moldovan: ”Vreau să plec de la Atletico Madrid”

Horațiu Moldovan a anunțat că, în cazul în care va primi o ofertă tentantă dintr-un campionat puternic, atunci va pleca de sub comanda lui Diego Simeone.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. 

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a spus Horațiu Moldovan la podcastul ”Tare de tot”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!