Planul FRF cu Andrei Burcă, după ce fotbalistul s-a ”rupt”

andrei burca nationala romaniei Stranieri Andrei Burcă
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 19:15
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 19:14

Andrei Burcă (31 de ani) a suferit o ruptură musculară - DETALII AICI.

Fotbalistul este un pion important în compartimentul defensiv al lui Edward Iordănescu de la naționala României, care va participa la vară la Campionatul European din Germania.

  • EURO 2024 începe pe 14 iunie și va fi transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO. Finala va avea loc o lună mai târziu, duminică, pe 14 iulie

Planul FRF cu Andrei Burcă, după ce fotbalistul s-a ”rupt”

Andrei Burcă are o ruptură musculară și va sta departe de teren cel puțin trei săptămâni, notează Fanatik. Dar chiar și așa, Federația Română de Fotbal a stabilit un plan cu stoperul de la Al Okhdood.

Conform ProSport, Andrei Burcă va ajunge mai devreme în cantonamentul României de la Mogoșoaia pentru a urma un plan special și bine pus la pus în vederea unei recuperări mai rapide.

”Edi Iordănescu și staff-ul medical s-au mobilizat imediat după ce au primit rezultatul RMN-ului și au hotărât ca Andrei să ajungă mai repede la Mogoșoaia, cu zile bune înaintea reunirii lotului și să intre într-un program de recuperare bine pus la punct. Este ultima speranță pentru a-l avea apt la primul meci din Germania sau la vreunul dintre jocuri”, au spus sursele pentru publicația citată anterior.

Evaluat la 3,2 milioane de euro de site-urile de specialitate, fundașul Andrei Burcă a prins 27 de meciuri la echipa națională de seniori a României, reușind să înscrie un singur gol.

Dacă Andrei Burcă nu se va reface în timp util până la EURO 2024, cel mai probabil Edi Iordănescu va apela la Ionuț Nedelcearu (Palermo) sau la Bogdan Racovițan (Rakow Czestochowa).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!