Piturca il sfatuieste pe Budescu sa mearga la arabi, dupa ce negocierile cu Al Ahli s-au impotmolit: "Fotbalul e mai bun acolo"

Budescu i-a refuzat pe arabi, dar Piturca il sfatuieste sa se gandeasca mai bine. "E fotbal mai bun acolo decat in Romania", ii transmite fostul selectioner. Lui Budescu ii e frica sa nu piardaEURO daca merge in Qatar!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Ianuarie 2016, 20:40
Data actualizarii: Vineri 01 Ianuarie 2016, 20:46

Arabii au oprit orice negociere cu Budescu. La doar cateva zile dupa ce isi daduse acordul si era gata sa mearga in Qatar, Budescu s-a sucit - a cerut salariu mai mare si toti banii pana in vara! Arabii n-au acceptat noile conditii ale lui Budescu.

Piturca vrea sa-l faca sa se razgandeasca: "E fotbal bun in Qatar", spune fostul selectioner al echipei nationale.

"Depinde foarte mult de Budescu si de cum ar juca el acolo. Fotbalul este dur si acolo. Este peste nivelul fotbalului romanesc, puteti sa-l intrebati pe Lucica Sanmartean, eu spun ca depunde un efort dublu fata de cel pe care il depunea in meciurile cu echipe mai mici din Romania. Unde sunt bani este si foarte greu", a spus Victor Pitruca.

Prepelita il sfatuieste pe Budescu sa aleaga Steaua.

"Budi este un jucator foarte bun, il stiu bine. Cred ca ar fi bine daca ar alege Steaua", a spus si fostul mijlocas al Stelei, acum la Ludogorets.

Modifică setările cookies