Stranieri

Piturca e tot mai aproape de un TRANSFER de nationala! "Nu imi va fi greu sa ma adaptez la Ittihad!"

Victor Piturca isi face o echipa de stelisti la Ittihad.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 19:21
Data actualizarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 19:33

Lansat de Steaua si vandut pe 5,5 milioane de euro la Galatasaray, Bogdan Stancu are acum sansa de a semna contractul carierei.

Al Ittihad, prin Victor Piturca, il vrea neaparat in aceasta iarna, iar clubul saudit are deja acceptul atacantului.

Stancu ar urma sa plece in Golf, insa numai daca Genclerbirligi se va intelege cu arabii la suma pe bani pe care o doreste in schimbul sau.

"Eu mi-am dat acordul sa merg acolo cu domnul Piturca, pentru ca il cunosc foarte bine si stiu ca m-a ajutat foarte mult. E un antrenor valoros. Nu cred ca imi va fi greu sa ma adaptez", a spus Bogdan Stancu la Dolce.

"Cu nationala probabil ca va fi o pierdere, pana la urma trebuie sa te gandesti si la partea financiara, plus ca Bogdan a facut performanta pana acum si poate e momentul sa mearga si el pentru bani", a declarat Liviu Antal pentru Dolce.

Bogdan Stancu are 27 de ani si trece prin cele mai bune momente din cariera dupa ce a plecat de la Steaua. 6 milioane de euro este cota de piata a varfului roman.

El a ajuns la Gencler in vara lui 2013 si mai are contract pana in vara lui 2016. Daca il aduce la Ittihad, iar Szukala si Sanmartean vin si ei din iarna, Piturca ajunge la un numar de trei jucatori cu trecut ros-albastru in echipa sa.

Modifică setările cookies