Stranieri

Piturca da a treia lovitura la Al Ittihad: "Mi-am dat acordul sa plec!" Fostul stelist care va juca langa Sanmartean si Szukala

Dupa Sanmartean si Szukala, Piturca a mai convins un fost jucator al Stelei sa mearga la Al Ittihad.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 10:04
Data actualizarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 10:10

Piturca isi face o colonie de stelisti la Al Ittihad, in Arabia Saudita. Dupa ce i-a convins pe Sanmartean si pe Lukasz Szukala sa semneze si sa plece acolo din vara, Piturca a discutat si cu Bogdan Stancu, fostul golgeter din Ghencea, in prezent in Turcia. Stancu spune ca si-a dat acordul sa joace pentru Al Ittihad.

"Eu mi-am dat acordul sa merg acolo cu domnul Piturca, pentru ca il cunosc foarte bine si stiu ca m-a ajutat foarte mult. E un antrenor valoros. Nu cred ca imi va fi greu sa ma adaptez", a declarat Bogdan Stancu pentru Dolce Sport.

Colegul lui Stancu, Antal, spune ca nationala ar putea fi un subiect uitat daca va pleca in Arabia Saudita. Dar salariul este insa de nerefuzat.

"Cu nationala probabil ca va fi o pierdere, pana la urma trebuie sa te gandesti si la partea financiara, plus ca Bogdan a facut performanta pana acum si poate e momentul sa mearga si el pentru bani",
a spus Liviu Antal pentru sursa citata.

Modifică setările cookies