Liga 1

Replica dura a lui Reghecampf la adresa lui Piturca: "Trebuie sa se mai nasca o data sa fie ca mine! Sunt cosmarul lui!"

Dialogul dur prin intermediari continua intre victor Piturca si Laurentiu Reghecampf!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 22:42
Data actualizarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 22:50

Dupa ce fostul selectioner a spus ca nu intelege cum s-a permis Reghecampf sa ii intinda mana, inaintea primul derby Al Ittihad - Al Hilal, Reghecampf contraataca: "Trebuie sa se mai nasca o data sa fie ca mine, l-am batut peste tot. Voi fi in continuare cosmarul lui!"

Reghe nu intelege nici de ce Piturca nu a vrut sa-i accepte salutul.

"Ce gandire pot avea unii. Eu m-am dus sa-l salut, nu sa dau noroc. Nu mai suntem tractoristi ca pe vremea Cooperativei Agricole din '49. Abia acum vad simi da-u seama prin ce am trecut cu acest personaj. Asta e marele Piturca.

Rezultatele mele au vorbit de fiecare data si l-am batut peste tot. El crede ca eu am avut doar doua rezultate? In toata cariera lui bogata nu a reusit ce am facut eu in ultimii doi ani. Asta il doare, il cred. Si-l va mai durea mult de acum incolo. Ca sa ma poata depasi vreodata, trebuie sa se mai nasca o data! Sunt cosmarul lui si o sa fiu si de acum inainte", a spus Reghe pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies