"Pantilimon e magnific"! Statistica il da ca cel mai tare portar din Premier League! Presa engleza il lauda dupa ultimul meci:

"Pantilimon e magnific"! Statistica il da ca cel mai tare portar din Premier League! Presa engleza il lauda dupa ultimul meci:

Pantilimon a fost eroul lui Sunderland in victoria obtinuta astazi in fata marii rivale, Newcastle, scor 1-0. DETALII AICI

"Costel Pantilimon a fost magnific", noteaza jurnalistii de la bleacherreport.com, intr-un articol pe tema "Winners and Losers from Tyne-Wear Derby".

Romanul a facut un meci mare, iar englezii l-au trecut la categoria "winners".

"Pantilimon este magnific de cand l-a inlocuit pe Vito Mannone. A reusit performanta de a nu primi gol in patru din ultimele sase partide din Premier League si s-a remarcat cu multe interventii decisive."

"Pe St. James' Park a avut o prestatie aproape perfecta si a reusit cateva interventii minunate. Au fost si suturi pe directia lui, dar a avut si cateva parade exceptionale", au mai scris jurnalistii englezi.

Statisticienii de la OptaJoe remarca un aspect extrem de interesant - Costel Pantilimon este portarul cu cea mai buna medie de interventii reusite din Premier League. 82% este procentajul paradelor salvatoare ale goalkeeperului roaman.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies