OFICIAL! Piturca a fost dat afara si se va judeca pentru bani cu Al Ittihad! Cum a ratat INCREDIBIL 1,3 milioane de euro! 

Arabii confirma informatiile publicate de www.sport.ro in urma cu cateva zile: fostul selectioner a fost dat afara de Al Ittihad! 

Numit pe banca lui Al Ittihad toamna trecuta, Victor Piturca nu s-a adaptat la lumea araba si paraseste clubul dupa mai putin de un an! Piturca avea ca obiectiv castigarea campionatului cu echipa aflata pe primul loc in momentul in care a preluat-o! Antrenorul roman avea un contract de 2 milioane de euro pe sezon, dar nu a incasat nimic pana acum. Va merge la FIFA si se va judeca cu arabii.

Mai mult, Piturca a pierdut pe mana lui 1,3 milioane de euro. In luna ianuarie a acceptat sa scoata clauza de reziliere de 1,3 milioane de euro, daca nu va duce echipa in primele 3. Al Ittihad a terminat campionatul din Arabia Saudita pe locul 4.

Potrivit presei arabe, sefii lui Al Ittihad au deja o lista de antrenori pe care se afla si Costel Galca. Brazilianul Eduardo Batista de la Sporting Recife e favorit insa sa preia echipa in aceste momente. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT