Stranieri

OFICIAL | "Noul Chivu" a semnat pe patru ani cu AS Roma si va merge in turneul din America alaturi de Totti si Lobont

AS Roma si-a asigurat serviciile unui fotbalist roman pentru urmatorii patru ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iunie 2014, 19:01
Data actualizarii: Luni 09 Iunie 2014, 20:06

Si-a facut junioratul la Liceul cu Program Sportiv Banatul si a ajuns la AS Roma Primavera la varsta de 16 ani. Acum, Deian Boldor (19 ani) a semnat un contract pe patru ani cu formatia italiana si are mari sanse sa mearga alaturi de antrenorul Rudi Garcia si de Francesco Totti in turneul pe care echipa il va face in Statele  Unite ale Americii, noteaza DolceSport.

Tanar international de tineret, cu 5 goluri marcate in cele 23 de partide jucate in sezonul trecut la AS Roma Primavera, Boldor a primit o oferta de prelungire a contractului cu formatia capitolina, careia i-a dat in cele din urma curs.

Deian Boldor este in acest moment cotat la doar 50 de mii de euro, insa presa italiana l-a remarcat de mai multe ori pe tanarul fundas roman, cotidianul Corriere dello Sport scriind despre el in urma cu o jumatate de an: "Boldor poate fi noul Chivu".

"S-a numarat printre primele achizitii ale directorului sportiv Walter Sabbatini. Deian Boldor incepe sa se afirme la Primavera si sa fie apreciat. Fundasul roman, nascut in 1995, a fost deja comparat cu conationalul sau Cristi Chivu, jucator care si-a lasat amprenga la Trigoria. Cu un fizic puternic si cu viziune in joc, s-a numarat printre protagonistii de la Viareggio Cup. In tara sa a facut parte din nationalele de juniori la toate categoriile de varsta, iar acum se bucura de prezenta la echipa U21", scriau italienii in luna februarie.

La AS Roma Primavera mai sunt legitimati si Mihai Balasa, Andrei Tugui si Vlad Marin, in timp ce din lotul echipei mari face parte si Bogdan Lobont.

Modifică setările cookies