OFICIAL! Medicii i-au dat verdictul lui Bourceanu! Cat sta pe bara dupa accidentarea SOC suferita in cantonamentul lui Trabzon

Alex Bourceanu a iesit lovit de la antrenamentul de ieri al lui Trabzonspor! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Iulie 2015, 10:08
Data actualizarii: Joi 09 Iulie 2015, 10:10

Aflat in Olanda pentru stagiul de pregatire de vara al lui Trabzon, Bourceanu a trecut printr-o sperietura groaznica. Mijlocasul roman in varsta de 30 de ani a fost atacat dur de colegul sau Erdogan, care a avut o intrare intarziata cu care l-a pus la pamant pe roman. Bourceanu a urlat de durere si a fost transportat de urgenta la spital. Initial, medicii lui Trabzon se temeau de o ruptura a ligamentelor incrucisate, insa RMN-ul efectuat la spital a aratat doar o leziune puternica.

Bourceanu a primit un tratament si va reveni pe gazon dupa o perioada de pauza de cateva saptamani ceruta de medici.

Daca avea ruptura, Bourceanu nu mai juca fotbal in 2015, asta dupa ce si in 2014 a lipsit 6 luni de pe teren din cauza unei accidentari grave.

Accidentarea il afecteaza oricum pe fostul capitan al Stelei. Borceanu primise o sansa mare din partea antrenorului lui Trabzon in cantonamentul de vara din Olanda in care trebuia sa demonstreze ca merita sa fie pastrat in lotul pentru sezonul urmator. 

Modifică setările cookies