Andrei Ivan Craiova krasnodar Rapid Viena Stranieri

OFICIAL! Andrei Ivan a fost prezentat la Rapid Viena si a ales un numar surprinzator: "Sper sa revin la echipa nationala dupa acest transfer!"

Andrei Ivan a semnat cu Rapid Viena, echipa care l-a adus sub forma de imprumut de la Krasnodar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iunie 2018, 17:36
Data actualizarii: Duminica 24 Iunie 2018, 17:39

Rapid Viena l-a prezentat astazi oficial pe Andrei Ivan, cel care a fost imprumutat de la Krasnodar, clubul din Austria avand si o clauza pentru transferul definitiv in vara viitoare. Ivan a fost la prezentare alaturi de directorul sportiv al Rapidului, Fredy Bickel.

"Andrei Ivan este un jucator ofensiv versatil si foarte talentat care va creste calitatea jocului nostru in atac. Fostul meu club, Young Boys, a fost interesat de Andrei in urma cu 2 ani insa mutarea nu s-a materializat atunci. Personal, am avut o experienta buna cu jucatorii din Romania, gandindu-ma la jucatori precum Adrian Ilie si Iulian Filipescu la FC Zurich, Viorel Moldovan la Grasshoppers sau Mihai Tararache, atat la Zurich, cat si la Grasshoppers" a spus Bickel.

  • OFICIAL! Andrei Ivan a fost prezentat la Rapid Viena si a ales un numar surprinzator: Sper sa revin la echipa nationala dupa acest transfer!

Andrei Ivan si-a ales tricoul cu numarul 97, el fiind nascut pe 4 ianuarie 1997. "Am vrut sa schimb peisajul dupa un an foarte dificil in Rusia si sper sa joc in mod regulat. M-am interesat de club si am avut un sentiment foarte bun inca de la primele discutii. Abia astept aceasta noua provocare si sa joc pe acest stadion frumos si sper ca prestatiile mele sa ma recomande pentru o revenire la echipa nationala" a spus Andrei Ivan.

 

Modifică setările cookies