Oferta de 2 MILIOANE din Romania pentru Chivu! Agentul sau anunta: "Nu stie daca va mai juca!" DRAMA prin care trece fostul capitan al nationalei!

Autor: Sport.ro
Luni 25 Noiembrie 2013, 10:38

►PRO TV prezinta: Aventurile lui Eric Magicianul!Dnepr - Pandurii, joi 22:00, live si pe Voyo!

Cristi Chivu e ademenit cu 2 milioane de euro de CSU Craiova, dar fostul capitan al nationalei nu stie daca va mai juca fotbal! Chivu s-a operat si a ajuns la a 14-a interventie chirurgicala din cariera, motiv pentru care nu este sigur ca va mai putea reveni pe teren. Agentul sau spune ca oricum CV-ul sau il va ajuta sa-si gaseasca o echipa in strainatate pe bani multi, daca Inter nu va mai dori sa ii prelungeasca contractul.

"Chivu trebuie sa vada daca mai poate juca dupa aceasta operatie. Trebuie sa se recupereze. Interul mai are un an de optiune, in ianuarie vom vedea daca ii vor prelungi contractul. Chivu, daca va juca, daca mai poate juca, are destule oferte pe bani seriosi. Nu se pune problema intoarcerii in campionatul nostru. Nici nu vad rostul. Are Champions League, are trei titluri in Italia, nu are de ce sa se intoarca la o echipa care poate cel mult sa promoveze",
a anuntat Victor Becali la Sport.ro.

Becali a comentat si venirea lui Mutu la Petrolul si il avertizeaza pe Briliant ca nu ii va fi usor in Romania. "Mutu inca mai poate juca, daca se va pregati. Nu vii in campionatul romanesc sa te distrezi pe teren. El vine dupa o perioada grea, in care nu a jucat. Nu este asa usor, Petrolul e echipa buna, daca se pregateste bine ii poate ajuta. Nu cred ca Petrolul e favorita la titlu daca vine Mutu. Este o lovitura de imagine, dar pana la a deveni favorita e cale lunga".

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT