O noua surpriza URIASA de la Bourceanu! Turcilor nu le vine sa creada: "Asa ceva e supraomenesc!" Anuntul jucatorului roman

Autor: Sport.ro
Duminica 17 August 2014, 10:58

	O noua surpriza URIASA de la Bourceanu! Turcilor nu le vine sa creada: "Asa ceva e supraomenesc!" Anuntul jucatorului roman

Alex Bourceanu ii uimeste din nou pe turci! 

Alex Bourceanu s-a accidentat grav la tendonul genunchiului drept in amicalul cu Bursaspor din perioada de pregatire, iar medicii lui Trabzon i-au pus un verdict crunt: intre 3 si 6 luni de absenta de pe teren.

Sefii clubului a incercat sa-l puna pe liber pentru a face loc in lot pentru un alt jucator strain, iar romanul a surprins pe toata lumea cand a propus sa i se suspende contractul pentru perioada accidentarii.

Bourceanu a facut eforturi uriase si a revenit insa pe teren dupa doar o luna de la accidentare, iar ieri a inceput deja sa se pregateasca separat.

"O sa fiu pe teren la meciul cu Fenerbahce!",
le-a promis Bourceanu suporterilor turci.

"Are o determinare extraordinara. A facut un efort supraomenesc pentru a reveni pe teren dupa doar o luna. Trebuia sa stea trei luni pe bara", scrie azi cotidianul Milliyet.

Bourceanu a primit o veste buna si din Romania. Victor Piturca a aflat de revenire si i-a trimis telegrama de convocare la meciul cu Grecia din preliminariile EURO 2016. 

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies