Mihai Popescu celtic Dinamo St Mirren Stranieri

Interviu pentru FourFourTwo: "Nu vreau sa ma intorc!" Fundasul roman care a plecat de la Dinamo si acum se pregateste de un meci capital

Are 10 meciuri ca titular in 2019!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2019, 17:44
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2019, 17:51

Fundasul roman de 25 de ani, Mihai Popescu, se simte excelent in Scotia, la St Mirren, acolo unde a fost imprumutat in iarna de catre Dinamo.

"Am fost imprumutat aici pentru 6 luni iar St Mirren are oportunitatea de a ma cumpara, daca joc bine, desigur. Vreau sa raman aici mai mult dar ei vor decide daca prestatiile mele au fost bune sau nu. Am vorbit cu antrenorul si i-am spus ca imi place aici.

Imi place atmosfera, fotbalul de aici, imi place totul asa ca vreau sa raman la St Mirren" a spus Mihai Popescu inaintea meciului cu Celtic de miercuri seara.

Fundasul de 25 de ani a fost integralist in cele 10 partide in care a fost trimis pe teren pentru St Miren. El jucase in 28 de partide de Liga 1 pentru Dinamo in 2018, inainte de a fi imprumutat in Scotia. Popescu va fi titular in partida cu Celtic: "Stiu ca este un meci mare. Am jucat impotriva lor imediat dupa ce am venit, in al 2-lea meci. Cred ca va fi diferit acum, jucam acasa. Nu conteaza insa adversarul, jucam acasa si trebuie sa mergem pe teren cu gandul la victorie.

Aveam nevoie de victorie sambata (2-1 cu Dundee) pentru moral si trebuie sa ne pastram forma buna. Miercuri sper sa avem o prestatie la fel de buna" a mai spus Mihai Popescu, citat de Four Four Two.

St Mirren este pe penultimul loc in clasament cu 20 de puncte dupa 31 de etape.

Modifică setările cookies