NU toata lumea il cere pe Radu Stefan la nationala: "In niciun caz NU e o pierdere! Trebuie sa se roage el sa fie luat!" Reactia de ultima ora:

NU toata lumea il cere pe Radu Stefan la nationala: "In niciun caz NU e o pierdere! Trebuie sa se roage el sa fie luat!" Reactia de ultima ora:

Mircea Lucescu a vorbit despre decizia luata de Razvan Burleanu de a-l convinge pe Stefan Radu sa vina la nationala.

Cum inca nu s-a stabilit nimic in acest sens, antrenorul roman si-a spus si el parerea despre fundasul stanga:

"In niciun caz Radu Stefan nu e o pierdere. La echipa nationala trebuie sa vina doar jucatorii care-si doresc. Nu trebuie sa vina decat cei care efectiv iubesc culorile echipei nationale si care fac orice e posibil ca sa vina la echipa nationala. Jucatorul care nu vrea sa vina, nici nu l-as mai solicita vreodata.

La echipa nationala trebuie sa te rogi tu ca jucator, ca sa fii luat. Cu asta ramane. Putini isi mai aduc aminte ca un jucator a trecut sau pe la o echipa sau alta de club, dar ca a avut 50, sau 30, sau un meci la echipa nationala, asta ramane", a spus Lucescu pentru Digi.

"Cazul" Stefan Radu este unul de lunga durata la echipa nationala. In ultimii ani el nu a mai raspuns convocarilor, dupa care nici nu a mai fost selectionat, din motive pe tema carora s-a speculat intens.

In acest moment, romanul e unul dintre liderii vestiarului la Roma, sub culorile lui Lazio; el e cel mai bine cotat jucator roman - evaluat la 10.000.000 de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies