"Nu l-ati vazut inca pe cel mai bun Stanciu!" Cum compara Stanciu campionatul Belgiei cu Liga I si cum e laudat de presa din Belgia dupa debutul la Anderlecht

"Nu l-ati vazut inca pe cel mai bun Stanciu!" Cum compara Stanciu campionatul Belgiei cu Liga I si cum e laudat de presa din Belgia dupa debutul la Anderlecht

Stanciu a debutat la Anderlecht in victoria echipei sale cu Charleroi, 3-2, in campionat, intr-un meci in care Chipciu a dat doua pase de gol.

Dupa meci, Nicusor Stanciu a declarat pentru presa din Belgia:

"Sunt multumit de primul meci meci aici, sper ca si fanii simt la fel. Alex Chipciu este foarte important pentru mine, atat pe teren, cat si in afara lui. Mi-a zis de la inceput ca Anderlecht este alegerea corecta pentru mine si am incredere in judecata lui, suntem prieteni."

"Stiu ca e mult talent aici, e multa calitate, iar cand ai asa ceva nu poti decat sa ajungi mai bun. Sa ma credeti cand va spun ca mi-am dorit foarte mult sa ajung aici. Pot sa fiu mai bun de atat. Poate trebuia sa marchez, dar am nevoie de putin timp sa-mi cunosc colegii, sa ma adaptez. Nu l-ati vazut inca pe cel mai bun Stanciu. Acele 10 milioane date pentru mine nu pun presiune. Daca Anderlecht a decis sa plateasca aceasta suma, inseamna ca atata valorez."

"Charleroi a fost o echipa buna care a jucat bine. In Romania sunt numai 4 sau 5 echipe bune, cred ca in Belgia va fi mai greu."

Acesta a fost laudat de presa belgiana dupa meci. 7 Sur 7 a scris: "Toti ochii au fost atintiti asupra lui Nicusor Stanciu, cel mai scump transfer din istoria fotbalului din Belgia. La primul meci in tricoul lui Anderlecht, romanul si-a demonstrat calitatile tehnice si viziunea de exceptie, cel putin in partea secunda. A deschis bine jocul, a drbilat superb si s-a miscat remarcabil. Ca parti negative, a ratat doua sanse bune de a marca. Fostul jucator al Stelei va fi in scurt timp una dintre senzatiile campionatului. Dupa 85 de minute jucate, pare ca a cucerit deja inimile fanilor lui Anderlecht"

Voetbal Nieuws a notat dupa meci ca "Nicusor Stanciu i-a cucerit pe suporteri inca de la prima aparitie. In special in partea secunda si-a demonstrat valoarea si si-a condus echipa spre victorie. Este considerat deja noul star al campionatului.", pentru ca HLN sa noteze: "Stanciu a fost cel mai bun jucator al lui Anderlecht. A avut trei ocazii de a marca, dar mingea nu a vrut sa intre in poarta."

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies