Noi detalii despre situația românilor din străinătate! Ce se întâmplă cu Mihăilă și Moruțan: „Ar fi încântat să rămână!” 

Olimpiu Morutan ioan becali valentin mihaila Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 20:55
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 20:56

Ioan Becali a oferit detalii despre situația fotbaliștilor români care activează în străinătate. 

Deși nu mai este agent, Ioan Becali continuă să fie o prezență influentă în lumea fotbalului și a intermediat majoritatea transferurilor fotbaliștilor români în străinătate cu ajutorul firmei sale. Astfel, fostul impresar a vorbit despre situația fotbaliștilor români la ale căror transferuri a lucrat Valentin Mihăilă, Dennis Man, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. 

Ioan Becali: „Directorul sportiv a zis că ar fi încântat ca el să rămână!” 

Ioan Becali a comentat situația românilor, iar singurul lucru aproape cert este faptul că Valentin Mihăilă are șanse extrem de mari să rămână la Parma. Totodată, fostul impresar a precizat că așteaptă ca fotbaliștii români să se evidențieze în preliminariile cupelor europene astfel încât să se mai concretizeze transferuri. 

„Mihăilă cred că rămâne în procent de 99%, vom vedea ce planuri au Parma, Pisa, la Pisa a venit director sportiv nou. Am vorbit de câteva ori cu el, mi-a zis că ar fi încântat ca Moruțan să rămână, dar Moruțan nu e al lor, trebuie să înceapă pregătirea cu Galatasaray. La Galatasaray campionii de 20, 15, 18 milioane, Zaniolo, Icardi, se întorc la echipele lor. Cei împrumutați cu opțiune probabil nu fac opțiunea, până atunci Galatasaray trebuie să facă primul stagiu de pregătire. 

Ne-am bucurat enorm de organizarea turneului, ne-am simțit băgați în seamă de nume importante din fotbalul european, asta sunt contacte, am pentru viitor, pentru un fotbal mai bun. Sperăm mai târziu, să vedem ce se va întâmpla cu primele tururi de calificare în ligile europene”, a declarat Ioan Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!