SENZATIONAL! Oare stia cand a ales sa mearga in India? Cum arata locul in care va juca Mutu fotbal! VIDEO

Mutu s-a despartit de Petrolul pentru a semna cu FC Pune City din India. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Septembrie 2014, 18:33
Data actualizarii: Duminica 28 Septembrie 2014, 18:33

Adrian Mutu n-a semnat inca, dar este aproape sa o faca pentru a juca in noua Superliga din India, competitie care debuteaza pe 14 octombrie.

Briliantul ar semna un contract de 2 milioane de euro, in care ar intra si imprumutul la Fiorentina in perioada de pauza a campionatului indian.

Mutu va sta in Pune, a saptea metropola ca marime din India, cu peste 5 milioane de locuitori!

FC Pune City joaca pe stadionul Balewadi din complexul Shri Shiv Chhatrapati, renovat pentru Jocurile Commenwelth pentru tineret din 2008.

Arena lui Pune are 22.000 de locuri si e considerata de ultima generatie, dar in realitate e mult sub standardele europene. Pe site-ul Tripadvisor, cei care au vizitat-o s-au plans de conditiile groaznice de acolo, fara apa la toaleta si miros groaznic. Complexul e detinut de Guvern, iar in 2010 toate activitatile sportive au fost oprite iar complexul era folosit pentru organizarea de nunti! Guvernantii au revenit asupra deciziei, iar acum se practica din nou sport pe arena.

Mutu va fi coleg de echipa cu David Trezeguet, fost campion mondial si european cu nationala Frantei. El a jucat deja in cateva amicale, desfasurate pe terenul de antrenament al lui Pune, teren ce pare mai mult iarba dintr-un parc sau o pasune. 

Mutu se va confrunta cu alte nume uriase din fotbalul european in India. Del Piero, Pires, Materazzi sau Anelka au semnat si ei cu echipele din Superliga indiana. 

Primul meci al lui FC Pune City va avea loc pe 14 octombrie, in deplasare cu Delhi Dynamos FC, echipa lui Del Piero. 

Modifică setările cookies