Adrian Mutu Pune City Stranieri

Mutu REVINE pe teren la 36 de ani: "Tocmai am semnat pe doi ani!" Unde se pregateste Briliantul sa devina antrenor

Adrian Mutu isi pregateste o revenire spectaculoasa in fotbal! 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2015, 16:52
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2015, 16:52

Mutu ajunge cu un an mai tarziu la Pune City FC din India. Mutu va fi antrenat de legenda britanica David Platt la echipa cu care a semnat inca de toamna trecuta. Indienii nu au reusit insa sa inregistreze transferul pana la expirarea perioadei de transferuri, astfel ca Mutu a luat un an de pauza. Mutu va juca acum in cele doua sezoane din contractul semnat. Campionatul din India dureaza doar 3 luni.

"Am mai discutat cu unii si cu altii, insa nimic serios in ceea ce priveste revenirea mea in campionatul romanesc. Tocmai ce am semnat un angajament pe doi ani cu indienii de la Pune City, astfel incat nu mi-am pus problema sa mai joc pentru o echipa romaneasca", a declarat Mutu pe blogul jurnalistului Costin Desliu. 

Mutu vrea sa se faca antrenor dupa ce isi va agta ghetele in cui. Viseaza sa devina selectionerul Romaniei. "Sa mai joc macar 2 ani si, usor-usor, sa ma “imprietenesc” cu meseria de antrenor. Visul meu este sa fiu, la un moment dat,selectionerul  echipei nationale si chiar nu am de gand sa-l trec la capitolul“regrete”!", a mai spus Mutu. 

Mutu isi propune performante mai mari din afara terenului decat ca jucator. "Cert este ca nu voi ramane niciodata in afara fenomenului! Indiferent de postura in care ma voi afla, fie antrenor, fie nu stiu ce conducator in fotbal, voi fi mult mai spectaculos decat am fost ca jucator!".

Cititi aici tot interviul cu Mutu

Modifică setările cookies