Mutu pierde TOT! S-a aflat ADEVARUL despre ratarea transferului in India! Anuntul facut de seful Fiorentinei

Mutu pierde TOT! S-a aflat ADEVARUL despre ratarea transferului in India! Anuntul facut de seful Fiorentinei

Mutu a incercat o schema de 1 milion de dolari prin care sa semneze cu Pune City si sa joace la Fiorentina, dar are sanse mari sa piarda ambele obiective! 

Mutu nu mai poate ajunge la Pune City din cauza FIFA, care i-a blocat transferul. Un oficial al ligii indiene sustine ca motivul pentru care atacantul roman nu a mai ajuns langa Trezeguet Mutu nu mai poate ajunge langa Trezeguet pentru ca perioada internationala de transferuri a expirat inainte ca jucatorul roman sa isi rezilieze contractul cu Petrolul. 

"Mutu s-a aflat sub contract cu clubul roman Petrolul Ploiesti mult timp dupa incheierea perioadei de transferuri, pe 31 august, iar cererea sa de transfer trebuia facut inainte de aceasta data.

Doar jucatorii care si-au reziliat de comun acord contractul cu echipele lor inainte de incheierea perioadei de mercato sunt acum eligibili pentru un transfer", a declarat un oficial Indian citat de Times of India. 

Mutu nu are sanse sa joace la Fiorentina, a anuntat si directorul spotiv la echipei toscane, Daniele Prade.

"Noi l-am luat pentru Pune, nu s-a pus problema sa joace la Fiorentina. Au fost probleme birocratice care au facut ca toata afacerea sa pice", a declarat Prade la Sky Sport Italia. 

Presa italiana scria ca Mutu va fi platit in de Pune City FC pentru ca romanul a apucat sa semneze contractul de 500.000 de dolari pe sezon. El urma sa joace doua sezoane in India, acolo unde un sezon dureaza trei luni. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies