Stranieri

Mutu, aproape de o revenire in Anglia! Vezi ce echipa din Premier League il vrea pe roman:

Dupa ce a renuntat la serviciile fratilor Becali si a fost reprimit in lotul Fiorentinei, Mutu are o oferta de transfer de la o echipa din Anglia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2011, 08:40
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2011, 08:43

Englezii nu l-au uitat pe Mutu. Desi a parasit Premier League in urma scandalului cocaina, site-ul metro.co.uk scrie ca romanul ar putea reveni in Anglia. Echipa care este interesata de roman este Newcastle, presedintele clubului, Alan Pardew, declarand ca este interesat mai ales de jucatorii aflati in deriva. "Suntem inca in cautari si ne gandim sa facem o oferta. Ne mai dorim foarte mult un jucator, de fapt doi jucatori, cu tot cu Wayne (Routledge)", spune presedintele lui Newcastle care are vrea sa-l aduca pe Mutu la echipa in cel mai scurt timp.

Revenirea lui Mutu in Anglia depinde insa de o alta afacere. Daca Shola Ameobi pleaca de la Newcastle, transferul lui Mutu la in Premier League are mari sanse sa se realizeze. Asta mai ales dupa ce Fiorentina a revenit la sentimente mai bune fata de roman, odata ce acesta a renuntat la colaborarea cu fratii Becali. Mai mult decat atat, revenit in lotul Fiorentinei, Mutu are sansa sa revina si pe teren, in acest week-end in Serie A.

Sursa: Cancan
 

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies