Mutu: "Am ramas cu multe intrebari dupa EURO"

Autor: Sport.ro
Marti 22 Iulie 2008, 17:32
Mutu: "Am ramas cu multe intrebari dupa EURO"
Adi Mutu spune ca abia asteapta sa inceapa campionatul cu echuipa lui de suflet, Fiorentina, si ca are inca multe semne de intrebare dupa EURO.

"Ma simt proaspat dupa vacanta petrecuta alaturi de famialia mea. Este pentru prima data cand am ocazia de a sta o perioada mai lunga alaturi de Maya. Raman uimit in fata miracolului unei noi vieti si a dragostei materne care o inconjoara", a declarat Mutu pe blogul sau personal.

"Am avut parte de o primire calduroasa in Italia, pe care o consider a doua mea casa. Astept cu nerabdare inceputul campionatului alaturi de echipa mea de suflet - Fiorentina. Observ ca si colegii mei sunt intr-o forma psihica excelenta, de aceea cred ca vom face treaba buna anul acesta, atat in Seria A, cat si in Champions League", a mai spus Briliantul.

Mutu spune ca inca se gandeste la Europene:

"In ceea ce priveste Campionatul European, toata lumea astepta raspunsuri si confirmari din partea echipei nationale. Din pacate, au ramas mai multe semne de intrebare. Toata lumea vrea sa explice, sa inteleaga ce s-a intamplat. Eu insumi caut explicatii", a incheiat Adi Mutu.

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies