Moti, primul roman cu numele pe un stadion din Europa! Ludogorets ii da 1,5 milioane euro in urmatorii 3 ani, o peluza va fi numita dupa el

•Patronul lui Ludogorets isi tine promisiunea. Maine va inaugura "Tribuna Moti", iar fanii dinamovisti sunt chemati si ei
•Pana atunci, Moti, desemnat cel mai bun fundas si cel mai bun stranier din Bulgaria, a primit un cadou si mai tare: un contract de 1,5 milioane euro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 20:58
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 21:08

Moti va fi primul roman cu numele pe o peluza din Europa. Patronul lui Ludogorets il premiaza dupa ce a eliminat-o pe Steaua. Fundasul ii cheama pe fanii lui Dinamo la Razgrad, la inagurarea peluzei.

"Mi-as dori daca se poate sa fie alaturi de mine, alaturi de noi, la acel moment. Astept sa vina cat mai multi", spunea el in urma cu doua luni.

Ludogorets a fost eliminata din grupele Ligii Campionilor, insa dupa un parcurs deloc umilitor. Bulgarii au fost la un pas de locul 3, insa Liverpool le-a luat locul de Europa League, acumuland cu doar un punct mai mult.

Campioana Bulgariei a eliminat Steaua in Play Off-ul competitiei, la loviturile de departajare, atunci cand Moti a aparat doua dintre penaltyurile executate de stelisti.

Cel mai bun fundas si cel mai bun stranier

Eroul lui Ludogorets in Play Off-ul cu Steaua, din Liga Campionilor, Cosmin Moti nu a fost uitat de bulgari. Acesta a fost desemnat de Sportal.bg cel mai bun fundas si cel mai bun stranier din campionatul Bulgariei.

De altfel, Ludogorets a avut cei mai multi reprezentanti printre castigatori. Portarul Vladislav Stoyanov a castigat categoria sa, iar Georgi Dermendziev a fost numit cel mai bun antrenor.

De asemenea, Svetoslav Dyakov, tot de la Ludogorets, a fost numit cel mai bun mijlocas.

CITESTE SI

Modifică setările cookies