VIDEO! Romanul Mitica Cardoso, in FINALA campionatului din Italia! Vezi ce gol din LOB a reusit in 4-0 cu Brescia!

Romanul Dumitru Cardoso a marcat un gol in minutul 43 si Empoli merge in finala turneului Primavera TIM.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Iunie 2010, 10:38
Data actualizarii: Sambata 05 Iunie 2010, 10:44

In primul meci Empoli a batut cu 2-1 pe Palermo iar Mitica Cardoso a marcat 2 goluri si a calificat echipa in semifinale. Empoli va juca cu Brescia echipa care a batut cu 2-0 pe Lazio.

In a doua semifinala joaca sambata de la ora 19:00 Sampdoria si Genoa.

Programul meciurilor din sferturile turneului Primavera Tim 2009-2010 "Giacinto Facchetti:

Marti: Palermo 1-2 Empoli si Lazio 0-2 Brescia
Miercuri Sampdoria 3-2 Milan si Genoa 3-2 Chievo

Marea finala este marti 8 iunie de la ora 22:00

POVESTEA LUI MITICA CARDOSO!

E roman si e deja vedeta in Italia. Nu e Mutu sau Chivu, ci Nicolau Manuel Dumitru Cardoso. Are 18 ani si joaca atacant la Empoli, in serie B.

Nicolau Manuel Dumitru Cardoso nascut in Suedia din tata roman si mama brazilianca este noua vedeta a celor din Empoli - luni, a dat doua goluri pentru echipa de tineret a lui Empoli in turneul de la Viareggio. Nu a avut noroc insa, s-a accidentat la mana si va sta 10 zile in afara gazonului. 

 "Am avut ghinion enorm. Acum ma recuperez si vreau sa revin cat mai repede". a spus Nicolau Manuel Dumitru Cardoso pentru www.sport.ro

Povestea lui Nicolau Dumitru, cum ii place lui sa i se spuna, este fascinanta. S-a nascut in Suedia, dar a venit la 9 ani in Italia, unde s-a stabilit cu mama sa. Pare greu de crezut, dar la 18 ani ai lui are deja trei cetatenii: suedeza, italiana, romana si cunoaste sase limbi: italiana, romana, engleza, franceza, portugheza si suedeza.  "Mie-mi place sa fiu altfel decat fotbalistul obisnuit, care este cunoscut ca fara carte. Stiu sase limbi la perfectie si poate imi vor fi de folos in viata", spune fotbalisul de origine romana al lui  Empoli.

Romanul - brazilian din lotul lui Empoli explica penrtru www.sport.ro conotatiile cuvintelor din numele sau. "Nicolau vine din Brazilia, este foarte cunoscut acolo. Manuel e numele bunicului meu. Dumitru aminteste ca sunt roman, iar Cardoso e numele de familiei al mamei mele din Brazilia", spune fotbalistul in exclusivitate pentru www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies