Mircea Lucescu a luat FOC! "Sa discute cu noi daca vor jucatorul!" Pierdere de 10,5 milioane de euro daca Il Luce nu ia masuri!

Mircea Lucescu a luat FOC! "Sa discute cu noi daca vor jucatorul!" Pierdere de 10,5 milioane de euro daca Il Luce nu ia masuri!

Antrenorul lui Sahtior s-a suparat dupa ce a aflat ca unul dintre jucatorii sai a fost contactat de un club din Europa.

10,5 milioane de euro costa Douglas Costa, brazilianul care ii face probleme lui Sahtior. El este suparat pe club, iar informatiile din presa arata ca a fost contactat de AS Roma.

PIERDERE

Lucescu s-a aratat deranjat de acest lucru, mai ales ca italienii ar fi discutat doar cu jucatorul, nu si cu echipa care il are sub contract, asa cum este normal.

"Daca un club doreste unul dintre jucatorii nostri, sa ne contacteze. Trebuie sa discute mai intai cu noi, nu cu impresarii. Suspectez faptul ca jucatorul a fost influentat de impresarul sau. Douglas Costa nu trebuie sa-si distruga viitorul. Eu il astept in cantonament si chiar sunt foarte preocupat pentru el", a spus Mircea Lucescu pentru Digi.

Costa are 23 de ani, este brazilian si a venit la Sahtior in urma cu 4 ani. Clubul lui Il Luce a platit pe el 6 milioane de euro cand l-a transferat de la Gremio Porto Alegre.

Joaca pe postul de aripa dreapta si pe cel de mijlocas ofensiv si este cotat la 10,5 milioane de euro. El refuza sa se prezinte in cantonamentul lui Sahtior, din cauza conflictului pe care il are cu conducerea clubului.

Costa mai are contract pana in vara lui 2018.

VIDEO PROTVPLUS.RO

După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies