Mihaila, luat in vizor de italieni dupa al doilea meci jucat la Parma! "A fost singurul lucru pozitiv!" Echipa romanului a ajuns pe loc retrogradabil! Ce nota a primit

Mihaila, luat in vizor de italieni dupa al doilea meci jucat la Parma! "A fost singurul lucru pozitiv!" Echipa romanului a ajuns pe loc retrogradabil! Ce nota a primit

Valentin Mihaila (20 de ani) a bifat a doua aparitie in tricoul Parmei.

Tanarul atacant si-a facut aparitia in duelul Atalanta 3-0 Parma, din runda cu numarul 16 a Serie A.

Romanul a inceput partida ca rezerva, insa dupa doar 10 minute a fost aruncat in lupta de antrenor, Yann Karamoh acuzand probleme medicale.

Cinci minute mai tarziu, Atalanta reusea sa deschida scorul prin Muriel si stabilea rezultatul primei rerprize.

In partea secunda a aprtidei, tot genovezii au dictat tonul si au mai marcat de doua ori prin Zapata (49') si Gorsens (61').

Parma a incasat a patra infrangere consecutiva si a ajuns pe locul 18, primul loc retrogradabil din Serie A.

Italienii de la Parma Live au apreciat prestatia romanului si i-au oferit nota 6 pentru cele 80 de minute jucate, fiind a doua cea mai mare nota din echipa.

"Meci bun pentru roman, care a dat dovada de personalitate si a fost singurul care a incercat sa ii destabilizeze pe cei de la Atalanta. Driblinguri bune si ritm bun de joc", au scris jurnalistii italieni.

De asemenea, antrenorul Fabio Liverani a aplaudat si el prestatia romanului din deplasarea de la Atalanta:

"Referitor la problemele din ofensiva, avem putine solutii. Gervinho are o problema musculara, iar Karamoh s-a accidentat dupa cateva minute. Sinugurul lucru pozitiv a fost prestatia lui Mihaila, care a venit dupa cateva luni de pauza. Asta este, trebuie sa depasim acest moment", a spus Liverani dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Summit virtual UE pe tema ameninţării noilor tulpini de Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies