Mesajul lui Radu Drăgușin după finalul de sezon din Premier League: "Vă mulțumesc!"

radu dragusin Premier League Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 13:45
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 13:53

Sezonul din Premier League a fost marcat de triumful lui Manchester City, plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool, dar și de un nou meci în care Radu Drăgușin a fost titular. 

Tottenham a învins-o cu scorul de 3-0 pe Sheffield United în ultima etapă a sezonului, partidă în care Radu Drăgușin a fost integralist, al doilea meci la rând, după cel cu Manchester City. Pentru prestația sa din meciul cu Sheffield United, românul a primit nota 7 din partea celor de la Spurs Web.

"Radu Drăgușin a părut puțin emoționat în startul meciului, când aproape le-a făcut cadou un gol celor de la Sheffield, cu o respingere greșită cu capul. După acel moment, el a fost sigur pe el. Cele mai bune moment din joc au fost pentru el o cursă până la centrul terenului și câteva un-doi-uri foarte bune", au scris jurnaliștii britanici.

Mesajul lui Radu Drăgușin după finalul de sezon din Premier League

În urma rezultatului cu Sheffield United, Tottenham a încheiat pe locul cinci în Premier League, iar în sezonul viitor va evolua în grupele Europa League.

Transferat în iarnă la Tottenham, Radu Drăgușin a ținut să transmită un mesaj pentru susținătorii săi: "Ce mod de a termina sezonul! În cele câteva luni petrecute la Tottenham am simțit un sentiment de acasă. Mulțumesc că m-ați primit cu brațele deschise! Să continuăm în același mod".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!