Mesajul EMOTIONANT al lui Ogararu pentru Nesu: "Hei Bischo, ridica-te! Mai avem multe de facut impreuna!"

Autor: Sport.ro
Joi 12 Mai 2011, 18:46

	Mesajul EMOTIONANT al lui Ogararu pentru Nesu: "Hei Bischo, ridica-te! Mai avem multe de facut impreuna!"

"Putini stiu ca Nesu antrena o grupa de copii in timpul liber" dezvaluie Ogararu in revista sa de cultura masculina, in care ii transmite un mesaj emotionant fostului sau coleg de la Steaua.

"Mihai este iubit in Olanda, iar in aceste clipe de grea incercare cei din jur s-au unit intr-un glas de rugaciune....Suporterii trimit flori la stadion si scrisori de incurajare, pregatesc un steag tricolor cu chipul lui, fac eforturi pentru a-l mobiliza. Suntem convinsi ca toate acestea vor da roade pentru ca avem nevoie cu totii de el, sanatos si vesel ca intotdeauna.

Putini dintre dumneavoastra stiu ca Mihai Nesu antreneaza deja o grupa de copii in timpul liber. Este facut pentru a lucra cu copii, are un impact extraordinar asupra lor si stie exact cum sa scoata ce-i mai bun din ei...
Mihai este iubit cel putin la fel de mult si in Romania. Stim ca sunteti alaturi de el in aceste clipe si ne alaturam dumneavoastra....

Intrucat cuvintele sunt de prisos, haideti da deschidem larg portile inimii si sa trimitem iubirea noastra la Mihai Nesu...Bichonul nostru drag!" este mesajul familiei Ogararu, care ii va dedica un articol amplu in luna iunie a revistei Man Life Style lui Mihaita Nesu!

Click aici pentru mai multe!

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies