Stranieri

"Magnifique!". Alex Dobre a încheiat anul la Dijon cu un gol superb

Alex Dobre (23 de ani) a marcat pentru Dijon în victoria cu Nancy, scor 3-0, contând pentru etapa a 19-a din Ligue 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 09:40
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 09:42

Fostul internațional U21 al României și component al naționalei care ne-a reprezentat la Jocurile Olimpice de la Tokyo a deschis scorul în minutul 23 al partidei cu Nancy. După o recuperare a lui Wilitty Younoussa, mingea a ajuns în marginea careului la Dobre, care a preluat și a șutat puternic cu piciorul stâng, fără șansă pentru portarul gazdelor.

Alex Dobre, gol în Nancy - Dijon 0-3

"Magnifique" a fost cuvântul folosit atât de comentatorul partidei, cât și de contul oficial de Twitter al clubului pentru a descrie golul lui Dobre.

Alex Dobre încheie prima jumătate a sezonului din Ligue 2 cu trei goluri și trei pase decisive pentru Dijon. Echipa fotbalistului român, retrogradată din Ligue 1 la finalul sezonului trecut, ocupă locul 13, cu 23 de puncte în 19 etape, la 10 lungimi în spatele ultimei poziții care duce la play-off-ul de promovare.

Într-un interviu acordat pentru www.sport.ro în urmă cu 10 zile, Alex Dobre punea forma bună traversată în Ligue 2 pe seama instalării antrenorului Patrice Garande, care i-a oferit încredere și l-a ajutat să își rezolve problemele de la finalizare.

"În primul rând, este meritul antrenorului Patrice Garande, care m-a văzut ce pot face la antrenamente și a fost singurul care mi-a dat șansa de a juca. Prestațiile mele săptămână de săptămână sunt datorate muncii de la antrenamente - vin mai devreme, dau tot ce pot, rămân să fac extra, știu unde trebuie să mai lucrez. Am avut o problemă la finalizare pe care am pus-o la punct, lucram foarte multe ore pe săptămână să îmbunătățesc asta cu secundul, cu antrenorul de portari, dar și cu el, el fiind fost golgheter în Franța. De când a venit la echipă, e diferență de la cer la pământ", declara Dobre, pentru www.sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies