Licitatie pentru atacantul roman al momentului: Andone, intre doua echipe din La Liga. Galca il vrea, dar are concurenta

Autor: Sport.ro
Joi 07 Aprilie 2016, 13:18

	Licitatie pentru atacantul roman al momentului: Andone, intre doua echipe din La Liga. Galca il vrea, dar are concurenta

Florin Andone traverseaza un sezon excelent la Cordoba. Al doilea golgheter din Segunda, cu 16 goluri marcate, romanul, care are sanse foarte mari sa faca parte din lotul echipei nationale pentru EURO, impresioneaza la fiecare meci.

Florin Andone a inscris un hat-trick in ultimul meci al Cordobei, insa nu a fost indeajuns pentru ca echipa sa castige. Cordoba a facut 4-4 cu Gimnastic Tarragona, ramanand pe locul 5 in clasament.

Cordoba ramane in cursa pentru promovare, dar formatia andaluza a pierdut din propulsie in ultimele partide, motiv pentru care nu mai este considerata favorita sa ajunga in La Liga.

Chiar daca echipa sa nu s-a descurcat extraordinar in ultima perioada, nu acelasi lucru se poate spune si despre Florin Andone. Romanul de 22 de ani traverseaza o forma foarte buna, care l-a readus de altfel in atentia unor cluburi mai importante ale Spaniei.

Presa spaniola a scris ca Espanyol Barcelona este formatia care si-l doreste cel mai mult pe Andone, Costel Galca transmitandu-le sefilor ca il vrea la echipa pe tanarul international.

"Espanyol este doar una dintre echipele interesate", a spus insa Juan Jose Moral, unul dintre agentii lui Florin Andone.

Vanzarea lui Florin Andone la vara se poate transforma insa intr-o licitatie. Pe langa Espanyol, si Malaga este dispusa sa intre in competitia pentru atacant si chiar sa ofere un pret mai mare.

Malaga a avut o oferta de 1 milion de euro respinsa in urma cu un an pentru Andone. Acum, conducatorii ar fi insa dispusi sa ofere mult mai mult: pana la 6 milioane de euro.

Andone are o clauza de reziliere de 10 milioane de euro in cazul in care Cordoba ramane in Segunda. Daca echipa va promova, clauza romanului se va dubla.

"Florin a crescut mult in valoare, a castigat maturitate si asta se vede in teren. Cu timpul va creste si mai mult. De altfel, a progresat enorm pe ultimii metri inainte de a inscrie si in muscarile cu spatele la poarta", a explicat si Pedro Cordero, omul care l-a dus pe Andone la Cordoba.

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 10 judeţe şi Cod galben în 15 judeţe, până miercuri la miezul nopţii
BRAT
Modifică setările cookies