La Repubblica: "Radu Stefan, pedepsit de Lucescu din cauza ca a refuzat de 3 ori nationala! Din iarna, City l-ar putea lua"

Autor: Sport.ro
Vineri 03 Septembrie 2010, 09:44

Radu Stefan e intr-un moment extrem de sensibil in Italia! Nu a fost chemat de Razvan Lucescu la nationala pentru meciul cu Albania, iar Lazio nu vrea sa-i prelungeasca contractul.

Ziarul italian La Repubblica a scris ieri ca Radu Stefan ar fi "pedepsit de Razvan Lucescu din cauza ca a refuzat de doua ori sa se prezinte la nationala, iar a 3-a oara a fost accidentat si nu a putut da curs convocarii"

"Cele doua dati cand a refuzat nationala au adus furia federatiei, iar jucatorul si-a cerut scuze", scrie La Repubblica.

Radu Stefan mai are contract cu Lazio pana la 2012, insa Lotito nu doreste sa-i prelungeasca intelegerea, iar de la finalul sezonului ar trebui sa isi renegocieze contractul.

Kolarov, plecat la Manchester City, a declarat pentru La Repubblica: "Stefan este prietenul meu, iar sfatul meu pentru Lotito este sa-i prelungeasca contractul"

Ziarul italian noteaza ca tocmai prietenia lui Radu Stefan cu Kolarov, apropierea de ultimul an de contract si faptul ca Mancini a declarat ca "imi place de Radu Stefan, e un jucator interesant", ar putea sa-i aduca romanului un transfer la Manchester City, cel mai risipitor club din lume in acest moment.

"Kolarov a primit o oferta indecenta de la ei.", scrie sursa citata care precizeaza ca din ianuarie City ar putea discuta despre transferul lui Radu Stefan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT