Jose Antonio Camacho: "Chiar daca nu va fi titular, Sepsi este un jucator de viitor!"

SEPSI: "NU-MI VINE SA CRED CA VOI JUCA CU RUI COSTA!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Ianuarie 2008, 12:55
Data actualizarii: Sambata 19 Ianuarie 2008, 12:55

Antrenorul Benficai, Jose Antonio Camacho, a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului Diario de Noticias, ca fundasul Laszlo Sepsi este un jucator de viitor, insa nu se poate spune ca a fost achizitionat de Benfica pentru a-i lua locul lui Leo.
"Nu se poate spune ca a venit pentru a fi titular indiscutabil. In acest moment, nu il va inlocui pe Leo. Totusi, aveam nevoie de cineva pentru a-i face concurenta lui Leo si Sepsi este un jucator de viitor", a spus Camacho.

Laszlo Sepsi a amintit, in editia de sambata a jurnalului Record, de experienţa sa la Rennes, unde a evoluat in sezonul 2004/2005, sub conducerea tehnica a lui Ladislau Boloni.
"La Rennes nu a fost asa cum mi-as fi dorit. Aveam doar 17 ani si acest lucru a contat, insa, desi nu am prea jucat, a fost o experienta din care am avut de invatat. Am invatat multe de la domnul Boloni, am crescut ca om si ca jucator, m-am maturizat", a explicat Sepsi. "Nu-mi vine sa cred ca acum voi juca alaturi de Rui Costa, un fotbalist fantastic", a precizat el.

Modifică setările cookies