Dennis Man Antalyaspor Lazio Parma Stranieri

Italienii au vorbit despre situația lui Man: „Rămâne să demonstreze!” De ce a picat transferul românului în Serie A

Dennis Man va rămâne la Parma cel puțin până în vara lui 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 20:27
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 20:42

Dennis Man (23 ani) a fost cumpărat de Parma de la FCSB în ianuarie 2021. Atunci, italienii i-au plătit lui Gigi Becali 13 milioane de euro pentru jucătorul său, devenind cel mai scump fotbalist transferat din Liga 1. 

Chiar dacă a avut un început bun în Serie A, cu evoluții solide, Man nu a putut împiedica retrogrdarea Parmei. Iar în eșalonul secund, atacantul român nu a mai avut același randament, iar din toamna trecută a început să-și piardă locul de titular. 

Cu toate acestea, Giovanni Becali a dorit să-l transfere pe Dennis Man în această iarnă, la fel cum a făcut cu Valentin Mihăilă (22 ani), pe care l-a împrumutat la Atalanta. Doar că negocierile cu Lazio și Antalyaspor au picat, iar românul va rămâne la clubul patronat la Kyle Krause cel puțin până în vară. 

„S-a discutat mult în ultima lună despre plecarea lui Dennis Man, dar în cele din urmă românul va rămâne pe loc. De fapt, și perioada de transferuri din Turcia, unde a fost dorit, s-a închis. În ianuarie, mai multe cluburi din Serie A s-au interesat de serviciile lui, printre care Sampdoria, Salernitana și Lazio. Intențiile celei din urmă, însă, au apărut abia în ultima zi de transferuri, când nu a mai fost timp pentru negocieri.

Cu piața transferurilor închisă în Italia, atenția s-a mutat asupra Turciei, unde Antalyaspor a încercat să îl convingă pe fotbalistul de bandă. Așa cum anticipasem, el nu a fost tentat de o aventură în Turcia și a declinat oferta. Pentru Dennis Man rămâne să demonstreze în tricoul galben-albastru, unde domnul Iachini trebuie să recupereze cea mai mare investiție făcută vreodată de Krause”, au scris jurnaliștii de la Parma Live

Modifică setările cookies