Stranieri

Italienii au făcut anunțul: Drăgușin, gata să plece de la Juventus! Ar putea fi coechipier cu un român în Serie A 

Radu Drăgușin (19 ani) a semnat prelungirea cu Juventus în aprilie 2021. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 16:37
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 16:38

Tânărul fundaș central și-a prelungit contractul cu Juventus în primăvară, însă din cauza faptului că sunt șanse mici ca Allegri să îi ofere minute de joc, ar putea pleca de la echipa în această vară, dar sub formă de împrumut. 

Drăgușin este dorit de un club din Serie A, după cum informează calciomercato.com. Cagliari, clubul unde evoluează și Răzvan Marin se află pe urmele fundașului. Românul ar juca împrumutat la Cagliari, anunță sursa citată. 

  • Italienii au făcut anunțul: Drăgușin, gata să plece de la Juventus! Ar putea fi coechipier cu un român în Serie A

„Conducerea lui Juventus și Allegri cred cu tărie în perspectiva pe care o are băiatul, care în sezonul trecut, sub comanda lui Pirlo, a avut oportunitatea să își facă debutul în Serie A, Cupa Italiei și Champions League”, scriu italienii. 

Drăgușin, convocat la naționala U21 a României 
 

Florin Bratu, noul selecționer al naționalei de tineret a României l-a convocat pe Radu Drăgușin în lotul său pentru meciurile de pregătire ale turneului final din 2023, pe care România îl găzduiește alături de Georgia. 

Naționala U21 va juca două meciuri amicale cu Anglia, pe 3 septembrie și Georgia, pe 7 septembrie. 

Alături de fundașul român, a mai fost convocat si Louis Munteanu, care este cel de-al doilea stranier de pe lista noului selecționer. 

ARTICOLE PE SUBIECT
CITESTE SI
Modifică setările cookies